Spring naar inhoud

De notaris is jarig en trakteert! Op zaterdag 3 november.

oktober 18, 2018

Op zaterdag 3 november 2018 openen notariskantoren door het hele land hun deuren of u kunt notarissen en hun medewerkers ontmoeten bij u in de buurt. Dit onder het mom van ‘de notaris is jarig en trakteert’. Schretlen Notaris in Mierlo neemt ook deel aan deze dag. U vindt ons aan de Dorpsstraat 127, vlakbij de molen. U kunt bij ons binnenlopen van 13.00 tot 17.00 uur.
Reden voor ‘De notaris is jarig en trakteert’ is dat de beroepsorganisatie, waar alle notarissen en kandidaat-notarissen lid van zijn, dit jaar 175 jaar bestaat. Dit is een van de jubileumactiviteiten dit jaar. Sommige kantoren gaan tijdens deze dag naar een sportvereniging, of de markt of bibliotheek. Anderen organiseren een leuke activiteit waar u aan mee kunt doen. Doel is dat u kennis kunt maken met de notaris en zijn of haar team. Wat doet een notaris eigenlijk? Misschien heeft u een concrete vraag.
Wij gaan u ontvangen op en voor ons kantoor. En u trakteren met een glimlach en knipoog naar de rol van de notaris in het dagelijks leven.
Wat doet de notaris dan?
Kastanjes uit het vuur halen: hij, lees ook zij in het verdere relaas, zorgt ervoor dat discussies vreedzaam opgelost worden? De notaris trakteert u dan ook op gepofte kastanjes.
Zekerheid bieden: Wat de notaris vastlegt in een akte is waar. Hij is een ambtenaar met een speciale status oftewel zijn handtekening zorgt voor duidelijkheid en zekerheid. Stort u zich in een avontuur ga dan naar de notaris voor een advies. De notaris trakteert u dan ook op een rad van avontuur met zekerheid op een prijs.
De notaris registreert en bewaart die zekerheden ook. De notaris trakteert u dan ook op een kijkje in zijn keuken en kluis en een informatiepakketje.
De notaris is flexibel en toch veilig. Hij zorgt ervoor dat je zonder bokkensprongen kunt springen en daarbij zacht kan vallen. De notaris trakteert op veiligheid en een zachte landing met een springkussen (speciaal voor de kinderen onder de belangstellenden).
De notaris is er voor uw toekomst: De notaris trakteert u op een voorspelling over uw toekomst, zodat u eventueel tijdig alles kunt voorzien en regelen. Met dit doel hebben wij een waarzegster uitgenodigd.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u op ons feestje komen? Wij ontvangen u graag voor een praatje met een hapje en een drankje. En laten u natuurlijk het kantoor zien! Komt allen!

Advertenties

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: